2015. február 14., szombat

Bálint első ovis farsangja

Bizony, nem elírás. Bálint már 4. éve óvodás, s idén először (és utoljára) sikerült részt vennie a farsangi ünnepségen. Végre nem volt beteg. Nagyon várta már. Előző este ezzel a felkiáltással feküdt le: "Most már aludjunk, mert holnap nagy napunk lesz!". Szerencsére Balázs beleegyezett. hogy Bálint viselje a Pókember jelmezt. Így aztán örömmel készülődött. S egy cseppet sem zavarta, hogy már akadt egy Pókember, sőt egy Superman is a csoportban. Kifejezetten örült neki, hogy így összeöltözött a barátaival.


Kami is lemaradt tavaly az ovis farsangról, így neki is ez volt az első. A középső csoportban minden lány rózsaszín habos-babosban feszített, de persze mindenki más volt: királylány, hercegnő, Csipkerózsika... (Érdekes volt látni, hogy nagycsoportra már lecseng ez a hercegnő mánia. Legalábbis Bálintéknál már a lányok jellemzően ninjának, varázslónak stb-nek öltöztek, nem hercegnőnek). Kami készülődik és rúzsoz (a reggel tőlem elcsent cseresznyés Labello-val):
Balázsnak pedig ez volt a 3. (!) bölcsis farsangja. Mikor 13 hónaposan kezdtük vele a bölcsit, a beszoktatás után nem sokkal már farsang volt. Akkor még nem öltözött be. Idén természetesen igen: lovagnak.

Nincsenek megjegyzések: