2015. november 8., vasárnap

Kamilla baletton

Kamilla már tavaly elkezdett vágyódni arra, hogy menjen balettra. Ez a vágyódás főleg külső forrásokból táplálkozott, így vártam, hogy majd lecseng. Ugyanakkor meg nagyon szereti illegetni-billegetni magát, így aztán szeptembertől mégis bevállaltam, hogy heti egy alkalommal elviszem valami közeli helyre táncolni.  
Így esett, hogy beiratkoztunk a Grace-be. Mivel még egy hónap után is akart menni Kami, immár ruhát és cipőt is vettünk neki: 
A konty ugye kötelező(en ajánlott). Vettem egy célszerszámot kontykészítésre de még van hova fejlődnöm. Óra előtt a lányokkal, Kami hason:
Ugyanebben az időben Bálint fejlesztő tornán van, Balázs pedig velem várja, hogy vége legyen a balettnak. Amíg világos volt, addig a szomszédos játszótéren bandáztunk. A fél óvoda ilyenkor a környéken lebzsel.
Mióta a téli időszámítás van, azóta várakozás perceit játszóterezés helyett mesenézéssel töltjük. S közben meglessük Kamit, hogy miket csinál balettórán. Jellemzően jól szórakozik, de főleg a lányokkal bohóckodik, balettos fegyelemnek még nyoma sincs.

Nincsenek megjegyzések: