2017. január 9., hétfő

Balázs 5. szülinapja 4x

Balázs ötödik szülinapját alaposan megünnepeltük. Egész pontosan négyszer. Rögtön a napján, azaz december 28-án megköszöntöttük Sopronban. Aztán január 1-én egy családi újévköszöntéssel egybekötve ismét elfújhatta a gyertyát a tortán.
Majd a téli szünet után vittünk tortát az oviba, s végül pedig az itthon tartott gyerekzsúr zárta a sort. Balázsnak ez volt az első zsúrja. A többiek is középsőben zsúroztak először, maradtunk ennél a hagyománynál. Vasárnap délelőttre hívtuk át játszani a csoport középsős tagjait és egy kiscsoportos kisfiút. A buli nagy nyugalomban telt, köszönhetően a viszonylag kis létszámnak (sajátokkal együtt 9 gyerek) és annak, hogy voltak lányok is, és kicsik is voltak.
Ebédre gondoltam olyant csinálok a csapatnak, amit mindenki szeret. Ez itt 2 kg svéd húsgolyó:
Na ezt ettük utána egy hétig, mert mint kiderült, a mi gyerekeinken kívül ezt senki nem szerette. A többiek csak köretet ettek. A torta már jobban csúszott. Az oviba Szamos csokitortát vittem Balázsnak, amiről az ünnepelt így nyilatkozott: ez mennyei volt. Így az otthoni zsúrra is ezt kellett beszerezni, sok marcipángyümölccsel. Nagy fújás:

Nincsenek megjegyzések: