2011. január 17., hétfő

Kamilla 9 hónapos

Kamilla 9 hónapos (és 7,8 kg, kb. 70 cm). Elég nagy marketinges a lány, mert minden hónapforduló előtt pár nappal produkál valamit, hogy aztán legyen téma.
Íme a mostani újdonságok. Végre átfordul a leány hátról hasra. A gyógytornász már ezzel is meg volt elégedve, így "eltanácsoltak" minket a Dévény tornáról. Pedig ezt még nem is látta Kató:

Meg ezt sem:

Az igazi állástól azért még persze messze vagyunk, de a szándék megvan. Sőt általában nagyobb a szándék, mint a tudás, így aztán elég bátorra sikerednek ezek a mutatványok.
Sajnos sokat beteg a kisleány, mindent elkap és ált. jobban megviseli őt, mint akitől elkapta. Minden hónapra jut egy betegség, most éppen torokgyulladás. Dokink szerint ő egy kisbölcsis, olyan mintha ő is járna. Remélem mire valóban arra kerül a sor, harcedzetten vesszük az akadályokat.

A kínai horoszkóp szerint Kamilla a Tigris évében született. S valóban olyan mint egy kismacska. Azt szereti, ha ülök mellette a földön, míg ő játszik. Elmászik egy játékért, kicsit játszik vele, majd szájában a zsákmányával visszamászik hozzám, bújik, megnyalogat és megharapdál, aztán megint játszik valamivel, majd ismét jön bújni stb. Ha kimegyek a szobából, továbbra is hűségesen mászik utánam. Édes pofa.

2 megjegyzés:

Erika írta...

Nagyon édes a kiscsaj! :) Sokat olvasom a blogot és elég régóta, Kamilla még csak pocaklakó volt jócskán mikor kezdtem...... érdekes így látni, hogy tényleg hogy telik az idő :))) Bálint is már kész férfi :)

Sok sok boldogságot!

Ezek meg mi vagyunk :)
http://stefopoulou.blogspot.com/

Zsofi írta...

Egyre gyönyörűbb ez a lány :))!