2014. március 23., vasárnap

Szezon záró síelés - Turracherhöche 2

Síelési sikereinken felbuzdulva, nekiindultunk Bálinttal és Kamillával egy tavaszias, szezonzáró síelésre. Eredeti tervek szerint nagy családi síelés lett volna, de aztán csak a keménymag maradt. Az is eléggé nehezen, miután kedd délutánra belázasodtam, még hánytam is, így kicsit aggódtam, hogy szerdán útnak tudunk-e indulni. Én szerdára már jól voltam, de azért a félelem, hogy mégis valami vírus volt és utánam a gyerekek következnek végig bennem volt!

De szerencsére nem. :-)Mindenki teljes egészségben végigtolta a harmadik sítábort is.

 Ennél "normálisabb" képet a gyerekekről nem lehet csinálni!

A bemelegítésben is aktívan részt vettünk - a képen többségében látszik Kamilla és Bálint csoportja is. Bálinté az, amelyikben mindenki egy fejjel magasabb nála és Olinál, Kamilláé pedig az ahol mindenki akkora, mint Kamilla (vagy csak kicsit nagyobb).

A gyerekek már eléggé komolyan tudnak. Mindenhol lejönnek, így lassan síiskola nélküli síeléseket is be lehet velük vállalni...



Bálinttal, Olivérrel és Attissal felmentünk a funparkba. A felnőtteknek többször komolyabban kellett kapaszkodniuk, hogy esés nélkül végigmenjünk, de a gyerekek simán vették az akadályokat. Nagy élmény volt ez így mindenkinek. Majd errő is teszek fel videót, ha megkapom Attistól.

VIDEO

Befertőztük Béláékat is, így az ikrek (Luca és Bátor, alább rózsaszín-lilla, illetve kék-zöld felszerelésben) is szerepltek a csapatban. Sőt időközben Csaniék is elkezdtek járni a síiskolába, így lassan egy privát csoportot is megtöltünk! Alább a kiscsoport keménymagja látszik Annával az oktatóval. (Bálinték olyan gyorsan haladtak, hogy nem lehetett őket lencsevégre kapni :-)


Kamilla hozta a formáját, így harmadszorra is megnyerte a kategóriájában a síversenyt. És most át is vette a díjat. Nagyon meg volt szeppenve. Amiben ez most más volt, hogy ezúttal volt ellenfele is, Luca személyében. Igaz Lucusban még nem tombolt a versenyszellem a pályán, de azért mégis más így nyerni (sajna Lucáék nem jöttek át, így nincs közös fotó az aranyérmes és ezüstérmes versenyzőről)!


Bálint itt tudja meg, hogy megint (harmadszor is), második lett a síversenyen. Elkeseredésének van némi alapja, tényleg nagyon jól ment, így 0,4 másodperccel maradt le az első helyezettről (aki megint Olivér lett), ráadásul sokkal jobb időt mentek ők ketten, mint bárki a csoportjukban, sőt az egész sítáborban befértek a top 5-be, de ezek a tények sem vigazstalták :-)
Nem is ment ki átvenni a díjat.


Most elősször mentünk egyébként appartmanba, ami nem volt végül rossz. Még főztem is (na jó megmelegítettem az otthonról vitt bolognait meg főztem hozzá tésztát), reggel jött friss zsömle, így volt reggeli, tehát egészen működőképes volt a dolog.

Összességében szuper időnk, jó havunk és igazi szezonzáró síélményünk volt. Lezárásként Bálint bebarnázta a sínadrágot a felvonóba, így az is világossá vált, hogy ideje hazaindulnunk, jövőre folytatás következik!

Nincsenek megjegyzések: