2014. július 5., szombat

Nyári táborok

Idén az ovi rendellenes nyári zárása miatt két nyári táborra is beneveztünk. Persze nem ottalvósra, csak napközisre. Múlt héten Bálint és Kami a síiskolás csapattal sporttáborozott. Reggel teniszóra, aztán úszás. De találóbb ha inkább úgy mondom: először a teniszpályán voltak, aztán az uszodában. A legfárasztóbb azonban az volt nekik, hogy délutáni alvásra nem volt lehetőség. A hét második felére már eléggé elfáradt a csapat. Itt épp Mami isteni gyümölcsös túrótortája fogy az egyik tábori nap után:

Ezen héten a kicsik már otthon voltak, Bálint pedig fejlesztőtáborban a Németvölgyi Általános Iskolában: mozgás, finommotorika, kognitív fejlesztés és egyebek. Állítólag már látszik rajta az Alapozó Terápia hatása, amire két hónapja jár: már tudja a gyakorlatok neveit. :-) Nekem pl. fogalmam sem volt, hogy nemcsak rák- és pókjárás van, hanem skorpió is (oldalazva kell menni a pókjárás pózában).
Féltem tőle, hogy Bálint nem akar majd menni a többedik napon a fejlesztő táborba. De szerencsére a fejlesztő pedagógusok gondoskodtak csaliról: rengeteg játékkatona, vonat és autó van, amivel a fejlesztésen kívüli időkben játszhatnak, így szívesen megy... 

Nincsenek megjegyzések: