2014. november 4., kedd

A Gerecsében jártunk

A hétvégén nagycsaládi kirándulás keretében a Gerecsében jártunk. Megtett táv: ~6,7 km Időtartam: 3 óra. A csapat legkisebb tagjai:

A Gerecse nyugalmát aznapra jól megzavartuk. A madár se jár arra. Egész délelőtt két alkalommal találkoztunk mással (az alábbi útvonalon).



Balázs dél felé, amikor eljött az alvás ideje, már félálomban bóklászott. Egy kis nyakban ülés után azonban túllendült a holtponton, és becsülettel gyalogolt tovább. Bálint a többiek által megtett táv dupláját is teljesítette az oda-vissza rohangászás közben. Kami is hozta a formáját: sírva indult el, de aztán szerencsére elfeledkezett arról, hogy ő nem is szeret kirándulni.


Ebben persze sokat segített (a virágok mellett), hogy nagypapa egy óriás hátizsákkal indult neki a túrának. Volt abban minden: rengeteg innivaló, szendvicsek, fasírt, müzliszeletek, túró rudi, cukorka. A gyerekek 5 percenként kuncsorogtak valamit, aminek a harmadát megették, megitták, aztán nekem adták. Így a túra vége fele én már kezdtem egészen jól lakni. 



A túra végét egy nagy családi ebéd zárta, aminek a végére megint mindenki feltöltődött energiával, hogy aztán autóba szállva a Tata tábla előtt el is aludjon...


Nincsenek megjegyzések: