2016. június 11., szombat

Tiszakécskén a Barackban

Már hetek óta készültünk strandolni. Egyik hétvégén a tatai Fényes strandra akartunk kimenni, de lepattantunk, mondván, hogy csak június 1-én nyitnak. Helyette Tóni és Laci elvitte a gyerekeket az onnan induló tatai tanösvényre, ami nagyon szép és gyerekekkel is bejárható egy óra alatt.
Következő hétvégén ismét szuper idő volt, ezért a Költő utcai strandra mentünk fel, ahol szintén még üresen kongott a medence, így csak egy nagy ebéd lett belőle Oliékkal a Svábhegyi Kisvendéglőben, aminek szuper terasza van. 
Harmadik próbálkozásra a múlt hétvégén aztán nagy strandolást csaptunk. S ha ez a poszt már úgyis az ingyenreklám helye, akkor azt is le kell írjam, hogy hol: Tiszakécskén a Barackban. Ezúttal is Edina jóvoltából kerültünk ide. Talán így lehetne összefoglalni: szuper szálloda a strandon számos medencével. 
Már pénteken is volt fürdés, de szombaton a gyerekek a reggeli után egyenesen a medencébe mentek. Fél órás lángos-ebéd szünetet tartottak csak, ezt leszámítva folyamatosan vízben, csúszdán, matracon... voltak. 

Ennek következménye, hogy Kamilla enyhe napszúrást kapott és a társaságból mindenki totál leégett. Négy után kimentünk a Tiszapartra. Csapatfotó: 
A gyerekek ekkor már fél órája nem láttak vizet, ezért muszáj volt újrakezdeni a Tiszába gyaloglással. Sárvárépítés:
 Kami nagyon élvezte a lánytársaságot:

Nincsenek megjegyzések: