2018. április 17., kedd

Kami 8

Kamilla 8 éves, 130 cm, 29 kg, 33-as a lába és van 12 maradandó foga. Ezenkívül van nagy akarata, egyre nagyobb visszafeleselőkéje és széles mosolya. Mami a jeles nap alkalmából megsütötte neki a kedvenc málnás túrótortát. 
Míg Bálint egy pacsirta, sokszor már hatkor felkel, Kami szeret(ne) sokáig aludni. Sok esetben úgy kell 7-kor kiimádkozni az ágyból és nagyon álmosan indul az iskolába. Szerencsére továbbra is szereti a sulit. 25-en vannak az osztályban, abból 10 lány, a 10 lányból 5-tel nagy barátságban van, de a többiekkel is jól elvan. S van egy szerelme is. :-) Kami társasági ember, hamar barátkozik és nem szívja fel magát minden hülyeségen. Jól eljátszik mindenkivel, de ha úgy hozza kedve, egyedül is képes eljátszani akár órákig is. Sokszor az ágyában tornyosuló plüssöket pakolássza, azokkal szerepjátékozik. Néha kap hozzá nézőközönséget is:
Kamillának megvannak az elképzelései a dolgokról. Ha megkérem valamire (tanulás, rendrakás, bármi) akkor vagy lelkesen beleáll a feladatba (mert éppen van kedve), vagy totálisan ellenáll (mert éppen nincs kedve), s gyakorlatilag lehetetlen rávenni, hogy mégiscsak tanulni kellene, rendet kellene rakni stb. A fiúkat némi jutalommal azért könnyen le lehet téríteni az útjukról (Balázsnak édesség, Bálintnak kütyüvel kapcsolatos dolog, pl. új játék letöltése az ipadre). De Kami makacs mint a szamár eléggé nehezen befolyásolható.

Nincsenek megjegyzések: