2019. július 18., csütörtök

Elindult a balatoni nyár

Egy hete leköltöztünk Balcsira, s itt leszünk augusztus végéig. Kami nagyon sajnálja magát amiatt, hogy egész nyáron itt kell lennie. S valóban szörnyű sorsa van... 
Bálint a héten Alsóörsön Áronnal vitorlástáborozik.

Így csak három gyerek van itthon. Benedek mondjuk önmagában megfelel háromnak, mert 7/24-es felügyeletet kíván. Jön-megy, intézkedik és rámol. Itthon ez még hagyján, na de a strandon... A vízben fürdés nem annyira vonza, cserébe órákig képes a bevezető lépcsőkön időzni, ahol persze folyamatosan fogni kell a kezét. Ha ezt esetleg megunja, akkor kimegy a partra, s elkezdi bedobálni az ott sorakozó papucsokat a vízbe, a plédek mellett nyugvó labdákat begyűjti, ha valaki pedig éppen eszik, odaül mellé és becsatlakozik, ő is vesz magának a sültkrumpliból, pop-cornból.
Balázzsal is az a nyár volt a legmelósabb, amikor másfél éves volt. Most sincs ez másképp. Benedekkel nagyon zsibbasztó standra menni, kivéve ha a kisvizesre strandra megyünk. Itt órákon át jól elvan, eliszapozik, néha befekszik a 10 cm-es vízbe.
Mivel pici strand, mindig látótávolságon belül van. Ha pedig a nagyok kifürödték magukat, ők is csatlakoznak a dagonyához.



Nincsenek megjegyzések: