2019. november 3., vasárnap

All inclusive

A tipikus forgatókönyv, ha elutazunk vhova: azt gondoljuk, hogy mivel úgyis későn reggelizünk, az ebéddel ráérünk, majd valahogy megoldjuk. De mivel alig reggeliztek a gyerekek (épp akkor és ott nem voltak éhesek) 11-kor már mindenki éhes, 12-kor meg non-stop nyafogás kezdődik. Mi mondjuk egyáltalán nem vagyunk éhesek, mert 10-kor megettük a komolyabb rántottát.
Na ennek a problémának áthidalására tökéletes volt a hely, ahol a számos étterem mellett több kis büfé, fagyizó is volt "ingyen", azaz minden benne volt az árban. Az all-inclusive szolgáltatást Bálint használta ki leginkább, non-stop kajálással. Balázs a roskadásig rakott svédasztalokról se tudott mást választani, mint natúr rizst és üres tésztát. No meg édességet és gyümölcsöt. 
Két evés és végtelen mennyiségű fanta elfogyasztása között a vízben vagy vízparton voltak a gyerekek. 
Benike inkább csak ücsürgött a víz szélén a homokban.
Egyik kedvenc képem:
Néha egyéb játék is szóba jött, mint a pancsolás. Kami naphosszat kézenállt a homokban, Balázs kagylót gyűjtött, kipróbáltuk a mindenféle játékokat, voltunk habpartiban, esti előadásokon...
A 3.-4. napon már jól kiismerték magukat a gyerekek a terepen, így elengedtük őket egyedül vagy csapatban enni, inni, játszani, sétálni. November 1-én reggel pedig esőre ébredtünk, ezért inkább hazajöttünk...:-)
S visszafele Beni volt olyan jó fej, hogy végigaludta a repülőutat.

Nincsenek megjegyzések: