2010. november 17., szerda

Kamilla 7 hónapos

Ez itt az, aminek látszik.

Négykézlábon állás. Aki nem hiszi, nézze meg oldalról is.

Kamilla figyelmen kívül hagyva a javasolt mozgásfejlődési lépcsőket (úgy mint hasról hátra, majd hátról hasra forgás, kúszás) időnként négykézlábra áll. Hintázik egy kicsit előre-hátra, majd lepuffan.

Ez a hónap termése.
További termések: két fogacska, három centi (így összesen 68 cm) és fél kiló (így összesen 7,62 kg). A gyarapodás hátterében az áll, hogy a leányka elkezdett enni. Napi 1x, délutánonként benyom szinte egy teljes bébiüvegnyi kaját, ami akár ki is válthatna egy szoptatást, de Kamillának van egy külön gyomra erre, mert utána még bír szopizni is.

Beírattuk a csajt bölcsibe jövő ősztől. Pontosabban még csak jelentkeztünk, de nem voltunk ezzel egyedül, így kaptunk egy háromjegyű sorszámot. Kamilla egyébként már most rutinos és népszerű bölcsis. Uzsonna után, fél négykor megyünk Bálintért. Amíg Bálintot átöltöztetem, addig Kamcsi fekszik a kispadon, kiterülve mint a nagyalföld és fogadja a szintén hazamenésre készülődő bölcsisek érdeklődését. (Bálint ilyenkor rámászik a hugára, mutatván hogy ez a baba itt az ő játékszere...). A Mackó csoportban már két Kamilláról elnevezett játékbaba is van.

Nincsenek megjegyzések: