2012. június 26., kedd

A bugyik

 A minap Kamcsi gondozónénije megkért, hogy az öltözőben fokozattan figyeljek leányunkra, aki előszeretettel rendezgeti a fésűket és cipőket. A cipőket felpróbálja, majd elteszi egy neki szimpatikus helyre. Aznap épp tetten érték, hogy a teraszra kimenő csoporttól lemaradva éppen megint cipőzik, így felmerült a gyanú, hogy Kamilla tüntette el (rakta más gyerek szekrényébe) az egyik kislány szandiját, amit napokig kerestek szülők és gondozók karöltve. 
Nos nem tudom Kamcsi e a ludas, de itthon Bálint cipőiben járkál (Bálintot ez nem különösebben izgatja). Az új szerelem pedig a bugyi. Pár napja, miután leszerelte magáról a pelust, adtam rá egy kis bugyit. Azóta sokszor előszedi a teljes kollekciót és felpróbál egyet.
 Aztán még egyet.
Majd egy másikat is.
A bugyizással egyidejűleg próbáljuk rávezetni, hogy akkor most már a bilibe termeljen. Tegnap kis és nagy dolog egyaránt oda ment!
A bilihasználatra van elöljáró példa Kamilla előtt, mint ahogy a természet lágy ölén is jó párszor megmutatta Bálint, hogyan is kell pisilni. Letol, kis terpeszbe áll, megfog, céloz. Kamilla ennek mintájára próbálkozik: letol, kis terpeszbe áll, úgy tesz mintha megfogná és csurgat. Javasoltam neki, hogy guggoljon le, akkor jó eséllyel nem találja el a lábát, de ezt a javaslatomat elutasította. Helyette inkább jó nagy terpeszbe áll.

Nincsenek megjegyzések: