2012. július 12., csütörtök

Kamcsi pöttyös

Már hétvégén is nagyon nyűgös volt a lány. A kedvenc strandunkon (tatai Fényes fürdő) a negyven fokban fázott, Tóni pedig szemölcsöt vélt felfedezni az egyik kezén. Kedden aztán futószemölcs gyanújával futottunk a dokihoz, ahonnan bárányhimlő diagnózissal távoztunk. 
Bálint be van oltva, ráadásul duplán is bárányhimlő ellen, így ő nem kaphatja el. Tekintve Bálint hipochondriáját, jobb is ez így. Elég, ha Kamilla fehérre meszelt hátában gyönyörködik.

Balázs viszont jó eséllyel elkapja. Nem értem miért, de állítólag egy családon belül a második illetve harmadik családtag bárányhimlő fertőzése súlyosabb lefolyású, hosszabb ideig tart és még több pöttyel jár. Szegény Balázsunk most éppen a Bálinttól múlt héten szerzett kötőhártya gyulladást heveri ki, s már árgus szemekkel nézzük, hogy mikor kell őt is meszelni. Persze állítólag ez a rázókeverékes meszelés se jó már. De nekünk amolyan régi motoros a házidokink.  

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Jobbulást a lánykának, nektek meg sok türelmet! És persze drukkolok, hogy Balázs ne kapja el... Zsófi

Timi írta...

Én se értem, miért, de igaz, nálunk Marci kezdte, és Regőnek másodikként rosszabb volt. Csongor még pocakban volt, megúszta :) Rázókeverék nálunk se divat, sok zuhanyozás, erősebb viszketésre hintőport kaptunk. Jobbulást!

Kriszti írta...

Ezt most olvasom, remélem már jobb a helyzet! Ha nem, jobbulást! Balázs megúszta?