2012. július 13., péntek

Tátunk

Balázs hozzátáplálásával továbbra is úgy állunk, hogy sehogyse. Azt gondolnám, hogy túl a fél éven, s túl a 9 kilón, egy ekkora babának kéne már valami egyéb input is. De babókánk továbbra is úgy szorítja össze a száját, ahogy csak bírja. Pedig tátunk neki rendesen, hátha utánoz majd minket. :-)
A pépestől továbbra is öklendezik. A folyékony gyümölcslevekkel már annyi elértünk, hogy ha mégis sikerül valamit a szájába tenni, azt lenyeli. Egy ideig (max pár minikanál baracklé legyűrése) tűri a procedúrát, aztán keservesen sírni kezd. 
Vékonyka királylányunk már korán barátságban volt a kanállal, ha nem is evett sokat. Így aztán ránézésre azt hittem, hogy Hurka Gyurka nagyevő lesz a kezdetektől fogva és ekkora már pörköltet vacsorázik. Turmixolva persze. Mekkorát tévedtem! 
Pedig muszáj lesz Balázsnak áttérni a vegyes kosztra, mert szeptembertől nem lesz mindig itthon a mostani ebédje, hiszen kezdődik az egyetem.

1 megjegyzés:

Timi írta...

Mégiscsak anyatejtől lett kilenc kiló, szóval ha ő úgy gondolja, hogy elég az neki... :) Remélem, szeptemberig azért megszeret mást is!