2014. május 13., kedd

Családpark

A biciklitúránk helyszínétől nem messze, azaz a Fertő-tó osztrák oldalán van a Familypark Neusiedlersee. Nevezhetjük vidámparknak is. Annyiban különbözik a pesti megboldogult vidámparktól, hogy sokkal jobb állapotban van, kisebb gyerekek részére is sokkal több játékot, élményt tartogat. Mondjuk ilyet:
Nem voltunk egyedül azzal a gondolattal, hogy a hosszú hétvégén meglátogassuk a parkot. A parkolási helyzet már előrevetítette a zsúfoltságot. Végül amire sokat kellett volna sorba állni, azokat a játékokat előpasszoltuk, de így is volt bőven kipróbálni való. Persze továbbra is fennállt a korábban megtapasztalt két probléma: Bali még mindig túl kicsi sok játékhoz, továbbá a legtöbb helyen három gyerekhez három felnőtt kísérő kell(ene).
Bálint már egyedül is mehetett sok mindenen. Például komoly tempóban és szuperül kormányozva rótta a köröket ezen a gokart-félén:
A távozás pillanatai mozgóképen megörökítve:
Az autóba szállást követő 5. perctől pedig meglehetősen nagy csendben telt a hazaút: 

2 megjegyzés:

Ildó írta...

Szia. Megkerdezhetem milyen autotok van? Nagyon klassz, hogy harom gyermekules jol elfer benne! (Jol lattam ugye, hogy mindharman abban ulnek es Balint nem magasiton ult?

Ági írta...

Szia! Ford S-max. Igen, befér három gyerekülés egymás mellé, sőt a csomagtartóban is van még két kinyitható ülés, de az a 3. sor felnőttnek már nem kényelmes.