2014. október 5., vasárnap

Balázs is síel

Balázsban már tavaly is nagy volt a késztetés, hogy csatlakozzon a testvéreihez az őszi síelés során. Befutott a pályára, próbálkozott, volt kedve menni. Persze nehéz eldönteni, hogy ebben milyen szerepe volt a síelés utáni MoM Parkos látogatásoknak, ahol a Lego-s játékboltot illetve a Szamos marcipán figurákat lehetett megtekinteni, olykor megenni...

Mindenesetre némi fenntartással, miszerint ehhez még túl kicsi lesz, de idén őt is beírattuk a síiskolába! Bálint és Kamilla tavaly egyszerre kezdte - Bálint 5, Kamilla 3,5 évesen -, de gondoltuk Balázs már 2,7 évesen is belevághat. 

Még nem látom a végét, de mindenesetre Balázsunk még most is nagy lelkesedéssel indul neki szombatonként, amikor elkiáltom magam, hogy indulunk a síiskolába! 

Az első alkalommal készültek az alábbi felvételek. De 5 alkalom után is kb. itt tartunk, mert oldalazva még nem tud felmenni a fiúnk és lecsúszni is akkor tud, ha gondosan beállítják irányba. De ezzel a tudással nem lóg ki a tömegből, akik egyébként lényegesen idősebbek többségében. Szóval szurkolunk, hátha idén lesz 3 síelő gyerekünk a sítáborban :-) (amiről Balázs eddig azt gondolta, hogy az a szánkóval történő boltbamenésről szól....)

Nincsenek megjegyzések: