2015. április 22., szerda

Kami 5. szülinapja - 1-3. felvonás

Április 17-es pénteken, Kami születése napján feltettük Balázzsal a két nagyot az úszóbuszra és elindultunk tortát beszerezni. Balázsnak aznap épp bölcsiszünet volt, így ő is jött velem. Pont mire visszajöttek az úszásból az ovisok, addigra mi is visszaértünk a tortával az oviba. Kamit így ebéd után felköszöntötték az oviban. Jól esett neki a sok figyelem, mondta hogy ő volt aznap a "vezér". 
Másnap Nagymamáéknál is megünnepeltük a lányt és jól betortáztunk.
 Gyertyaelfújás szálanként, de sikerült:
Aztán harmadnap feljöttek hozzánk a szomszédlányok, köztük a szintén szülinapos Matilddal, s csaptunk egy spontán zsúrt vasárnap délelőtt. Tekintve, hogy a lányok most Jégvarázs lázban égnek (Kami is Elsa babát kapott ajándékba), ezért a Jégvarázs betétdalai köré szervezett karaokeval kezdtünk. Most, hogy Bálint már egy fél éve magától rájött, hogyan kell az iPad képét, köztük a Youtube videókat kitenni a TV-re, én is megtanultam. Jégvarázs karaoke-videók - kis éneklés mellett inkább csak hallgatták:
Aztán végighallgattuk a klasszikus szülinapi számokat is. Majd összedobtuk a maradék tortákat, és reggeli helyett ez fogyott (Bálint még pizsiben...):
Utána a lakás szétszedése volt napirendben, ezért egy idő után inkább leküldtem őket a kertbe ugrálni. 

Nincsenek megjegyzések: