2015. április 17., péntek

Kamilla 5 éves

Kamilla ma 5 éves lett. 27-28-as lába van, 116 cm. Pontos kiló-adatot immár nem tudok regisztrálni, mert megváltunk a babamérlegtől. Az év elején - mikor kiderült hogy nemsokára költözünk - a Jófogáson eladtam mindent, amire már nincs szükségünk. Ebben a babamérleg is benne volt.
Na de térjünk vissza Kamira. Igazi kiscsaj, imád mindent ami lányos, a fiúknak nem sikerült őt fiúsítani. Imád öltözni, itt épp az aktuális kedvenc ruhájában festeget: 
A ruhák mellett teljesen rá van kattanva a festékekre. S most nem a vízfestékre gondolok, hanem a sminkes cuccokra. Nem vagyok egy nagy rúzsos, de ami rúzsom volt, azokat Kami már megtalálta, s szét is kente: a plüssállatok is ki vannak már rúzsozva. A sminkes ecsetek is nagyon izgatják. Múltkor vendégek voltak nálunk. Kami két percre bevonult a fürdőbe, majd szépen lealapozva jelent meg. Egy nagy púderecsetet akkurátusan belenyomkodott egy kompakt púderbe, s kikente magát. Egész jól sikerült. Persze nem dicsértem meg érte. A körömlakkok után most már saját sminkkészletet is kell majd neki venni.
Szeret babázni, szöszölni. Egyedül vagy akár társaságban is képes órákig elszöszölni a babákkal, kis figurákkal, pónilovakkal, s hosszú ideig képes rendezgetni a sok kis csecsebecséjét. Egy dolgot nem szeret továbbra sem: a fésűt. Hetente egyszer van rendesen kifésülve a haja: vasárnap este hajmosás után. Onnantól kezdve ahogy haladunk előre a héten, egyre súlyosabb a helyzet. Péntek magasságában már általában nem is próbálkozom a fésűvel, úgy össze van ragadva a haja vége. Egy jó kis lekváros-vajas kifli után sokszor a haja kerül következőként a szájába...
Kami szeret oviba járni, s továbbra is Liával vannak együtt sülve-főve. Míg a bölcsiben fiú barátai voltak, most inkább csajokkal játszik. S van szerelme is: Oli, Bálint barátja. Kamilla Olit fogja "feleségül venni". 

Nincsenek megjegyzések: