2015. június 10., szerda

Bikácson

Idei közös EVK-s "wellness" hétvégénket Bikácsot töltöttük, szerencsére ismét jó sokan. A szebb napokat is látott Zichy Park Hotel számunkra teljesen tökéletes volt: a sokféle állat, a két medence és a játszósarok a gyerekek igényeit teljesen kielégítette. Az állatok közül a lovak voltak a kedvencek, őket többször is megtekintettük:

S a gyerekek fel is ültek a pónira. Balázs első lovaglása:
Mivel szerencsére jó meleg volt, a nap legnagyobb részét a medencéknél töltöttük: Bálint és Kamilla a medencében a többi gyerekkel, Balázs pedig a medence peremén. Bálintnak nagy magabiztosságot adott az egész éves úszás. Bátran ugrált bele a mélyvízbe is, majd kievickélt onnan (kiúszásnak azért nem nevezném). Balázsnak azonban két napig tartott, míg térdnél mélyebben bemerészkedett a vízbe. Így az elutazás napjára kezdte el élvezni a dolgot. 
Reggel és este nagy közös étkezések voltak a teraszon. 
Majd ejtőzés és játék.
Sötétedvén pedig Balázs illendően hazakísérte a játszópartnerét, Dórit... :-)
 Ezúttal is hamar eltelt a hétvége. Túl hamar.

Ui.: Rajtunk kívül volt egy másik nagyobb baráti társaság a szállodában. Kb 15-20 évvel voltak nálunk idősebbek. Ránézésre ők is az éves közös hétvégéjüket töltötték, s gyerekek helyett pár üveg pálinkát hoztak magunkkal. Na majd mi is 20 év múlva...

Nincsenek megjegyzések: