2018. szeptember 3., hétfő

Suliiiii...

Az utolsó szüneti héten könyvekért mentünk, papírboltos beszerzéseket intéztünk, könyveket és füzeteket kötöttünk (főleg én), tolltartókat rendezgettünk, tornazsákokat pakoltunk. Mindenből immár hármat, hiszen Balázs is suliba készült. Augusztusban már sokszor előkerült ez a téma, s Balázs bevallotta, hogy azért egy kicsit izgul. Aztán az is szóba jött, hogy ő inkább megint oviba menne... 
Ma reggel visszavonhatatlanul elkezdődött az új tanév.  Hatalmas volt a lelkesedés, nagy volt az izgatottság reggel 7.00-kor a gyerekszobában:

Mindenki aludt, mint a bunda, úgy kellett őket kirázni az ágyból. 7.30-ra azért mindenki összekapta magát:
Az eső miatt csak az elsősök vettek részt a tornateremben tartott évnyitón, a többiek a hangosbemondón át hallgatták. Idén végre egy épületben (sőt egymás melletti, alatti termekben) van a három gyerek. Azonban így sem tudtam megoldani, hogy egyszerre három helyen legyek. Balázzsal így Mami és Lucáék mentek le az évnyitóra, én Kamilláék termében maradtam, Bálint pedig már egyedül is jól elboldogult. Balika az évnyitó után a padjában (és a fölvári strandon vásárolt nyakláncában):

Nincsenek megjegyzések: