2019. augusztus 3., szombat

Bálint 11 éves lett

Bálint ma 11 éves lett.  148 cm, 42 kg, 38-as lába van. Újra potyogtatja a fogait, a minap is kihúzta az egyik hármasát. 37-38-as cipőket hord, azaz akkora a lába, mint nekem. Iszonyú erő van benne, nálam már simán erősebb. Egyre nagyfiúsabb, egyre több a kamaszos jegy... Megjelent az igény a külön szobára, s ezzel egy időben elkezdte tervezni, lerajzolni, hogy milyen szobát szeretne. Aktuálisan gitáros tapétákat guglizik a neten.
Nagyon szeret álmodozni, terveket szőni. Terveinek középpontjában az áll, hogy a barátaival rockbandát alapít és nagyon híres lesz. És persze ő lesz a rockgitáros. Az iskolát szereti nemszeretni, s arra vágyik, hogy rockzenét tanulhasson, a többi nem érdekli. 
A szülinapi ajándékok beszerzése idén nagy fejtörést okozott. A játékokkal nem nagyon játszik (bár a minap azért egy napot eltöltöttek Benedek Lego Duplójával). Ruhát és könyvet nem szeretne kapni, mert az előbbiből szerinte sok van, az utóbbi annyira most nem köti le (nyárra olvasási szünetet hirdetett). A sportjaihoz kért mindenfélét, hiszen imádja a cuccolós sportokat. Nagy sláger a tenisz, a vitorlázás és a golf is, tehát minden amivel Tóni megismertette. Így Bálint aktuálisan az új biciklisnadrágjában, hátán az új tenisztáskájával közlekedik mindenhova.
Ma meg is ünnepeltük a nagyfiút. Tóni grillezett.
Többiek várták a vacsorát


Bálint évek óta parfétortára vágyott. Most végre sikerült, megkapta.  Magának meggyújtotta a gyertyákat, majd elfújta. S a torta maradványok nélkül elfogyott.


Nincsenek megjegyzések: