2019. augusztus 1., csütörtök

Nyári napirend

Hétközben (legalábbis kedd-szerda-csütörtök) Tóni még dolgozik, azaz Budapesten van. Ilyenkor a standard menetrend, hogy elviszem őket úszedzésre Zsolti bácsihoz. Kaminak és Bálintnak egész jól megy már, Bazsika most kezdi a gyorsúszást. Saját bevallása szerint még majdnem megfullad. Közben Mami vigyáz Benire. Ebédre hazaérünk a nagyokkal. Az ebéd  ilyenkor - a gyerekek legnagyobb örömére - a helyi kifőzdéből rendelt menzakaja. Balázs így a múlt héten minden nap üres rizst ebédelt, semmi nem ízlett neki. Akkor még nem tudtam hogy ez még mindig jobb, mint az eheti teljesítménye, amikor konkrét semmit nem evett napokig- köszönhetően a hétvégén benyalt hányós-fosós vírusnak.
Szóval megebédelünk. Beni alszik, s ekkor még a nagyok is kellően ki vannak fáradva ahhoz, hogy legyen 1-2 órás tengés-lengés. 3 óra körül feltámadnak (ennek egyik csalhatatlan jele, hogy a fiúk elkezdenek verekedni, csak úgy unalomból). Ilyenkor összeszedjük magunkat, s 4-5 felé ki is érünk a standra. Iszapozás a kisvizes strandon.
Avagy röpi az aranyhídban az utca végi strandon.
Bazsi a fürdés után még ott szokott maradni homokozni az aktuális homok-pajtikkal. Itthon vacsora, esti film mikrós pop-cornnal, lefekvés előtti kakaóivás, fogmosi, alvás.

Nincsenek megjegyzések: