2008. november 4., kedd

Levél Apának Sopronból

Tóni elutazott a céggel Mallorca-ra, ezért Bálinttal ezt hetet Sopronban töltjük. Újra felfedezhettem, milyen egy szobában aludni a babával. Hát ez nem nekünk való. A bébi ugyanis úgy vergődik hajnalban, mint a partra vetett hal. Csapkodja kis kezeivel a matracot, a fejét meg dobálja (hason). Ilyenkor persze azt hiszem, hogy ébren van és szenved. De nincs teljesen ébren, ettől persze még lehet, hogy szenved. Az éjjeli szopizások is visszatértek, mert mindig azt hiszemettől megnyugszik. De igazából nem éhes. Az éjjeli szopizás nem lenne gond, mert én úgyis kelek. Ha nem eszik, akkor fejek neki tejcit. Na de ez a vergődés! 4 éjszaka után tegnap este már a babakocsiban aludt Bálint a nappali közepén és reggel fél nyolckor jelentkezett.
Így viszont az új soproni szobánkban a babasarok csak nappal kerül használatba:


Az utóbbi napokban többet is eszik, gyakrabban. Talán ez a 3 hónaposokra jellemző megugrott kajaigény. Hiszen hétfőn volt 3 hónapos. Pont aznap megdöntötte a még szeptemberben felállított napi kajarekordját, 960 grammal (gy.k. kis híjján 1 liter).
Nappali elalvások előtti nyűgösködés. főleg a fürdés előtt továbbra is megvan (ezt a képet Krisztinek ajánlom, aki hiányolta a reality-t):


Szerencsére van szuperjó dajka-mama, aki kielégíti Bálint kézben hordozási igényét:

2 megjegyzés:

Kriszti írta...

Köszi Ági, de ez még mindig elég lightos :)
Nagyot nőtt már Bálint baba, mióta láttuk!
Puszi
Kriszti

Ági írta...

Ígérem, lesz igazi visítós kép is! Csak olyankor nincs kéznél a fényképező és inkább felveszem szegénykét, mert ha sokáig sír, nehezebb megnyugtatni.