2009. szeptember 2., szerda

Bálint és a mászás

Nagy gonddal követjük Bálint fiúnk mozgáskultúra fejlődését. Ennek legújabb eleme, ami eddig dokumentálatlan volt a mászás (négykézláb). Ennek kapcsán visszamenőleg megpróbáltam dokumentálni a fontosabb mérföldköveket (sorozatoknál is van ilyen mi történt eddig összefoglaló, gondoltam most mi is csinálunk egyet):

1. Augusztus eleje: négykézláb mászás:

Egy profi mászás szeptember elejéről:


Egy kezdetleges mászás augusztus 3-án:


2. Július közepe: felállás
Egy kiforrott felállás július végéről

3. Július vége: akadály mászás
Egy komoly akadály leküzdése

4. Június eleje: kúszás.
Első kúszások egyike

5. Április eleje: forgás minden irányban (sajna videó nincsen erről)

6. Február eleje: riszálás

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ (csak az olvassa, akit a technika szó nem rémít meg):
Ha minden igaz, akkor mostantól HD-ben rakom ki a videókat, mert elégedetlen vagyok a blogger videominőségével. Ehhez a youtube-ot kell használnom, ami szintén Google cég, így érthetetlen, hogy a bloggerbe miért nem lehet HD videót felrakni, de mindegy. A lényeg, hogy az alsó sávban található HD gombot meg kell nyomni és full képernyőre kell váltani és máris látszik az elképesztő minőség javulás.
Persze az átállásban nagy segítségemre lenne egy gyorsabb internet kapcsolat, de ezt egyelőre korlátozza a cég HR vezetése :-) (ez persze vicc volt, csak kicsit korlátozza)...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Szimpatikus Család! Kedves Tóni! Ma találtam rá erre a kiváló blogra, és a technikai információt olvasva végül rászántam magam a komment írásra. A sorok között olvasva nekem eddig az a kép alakult ki az Ön cégének HR vezetéséről, hogy megfontolt, igazságos, szakmai értelemben korszerű és lényeglátó. Bizonyára nem öncélú korlátozásról, mint inkább bölcs mértéktartásról lehet szó az adott esetben. Manapság oly olcsón lehet fantasztikus sávszéleséghez jutni. Ne zaklassa ezzel a HR-t; van annak így is elég baja.
Mélységes tisztelettel,
özv. Nagyegyházy Béláné
nyugdíjas