2010. december 20., hétfő

Tündérke 8 hónapos múlt

Kamcsika pénteken töltötte be a 8. hónapot. És pár napja tud valami újat: mászik! A kúszást kihagyta.


Furcsa látvány ez nekünk, mert a bátyja egy évesen kezdett mászni. Irtó cuki, ahogy a pici lány kepeszt a dolgokért. Bálint pedig sportot űz abból, hogy megvárja, míg Kamilla odaér a becélzott tárgyhoz és egy másodperccel megelőzve őt elhappolja előle a cuccot.

Mivel nem szeret egyedül lenni, ha kimegyek a szobából, azonnal mászik utánam.



Egyébként is anyás a kis drága. Főleg este. Ha átadom pl. Maminak altatás céljából, visít. Visszaveszem elhallgat. Megint átadom, megint visít. És nem adja fel. Legalábbis eddig mindig ő bírta tovább. Ez általában nem gond, kivéve mondjuk csütörtök esténként, amikor a Bálint felelős Apa teniszezik és B. se akar aludni, csak ha az ágya szélén ülök. Persze Kamilla nélkül. Így sokszor megesik, hogy gyermekeink 22 után is kukorékolnak.
De nem csak arról van ám pontos elképzelése, hogy ki altassa őt. Hanem minden sok minden másról is!
Evés téren most épp ramatyul állunk. Gyakorlatilag csak szopi van. Ez mondjuk a múlt héten beszívott első komolyabb betegségnek - gennyes mandula finom antibiotikummal - is köszönhető. Nagy növekedést nem is produkáltunk a hónapban. Egész pontosan 7,6 kg és 69 cm Tündérke, azaz egy dekát se hízott a hónapban. De hát nem lehet mindig csak hízni...

Nincsenek megjegyzések: