2011. június 6., hétfő

Kolpingban

A hétvégét Alsópáhokon töltöttük többedmagunkkal (most így utánaszámolva egész pontosan 20-an voltunk). Első délután - miután körbetekintettük, hogy mit is fogunk itt csinálni - játszóterezéssel kezdtünk, amikor is arra leszek figyelmes, hogy Bálint nincs sehol. Végigjárva a nem kis kiterjedésű objektum egy részét már azon gondolkodtam, hogy lemegyek a recepcióra és szólok, hogy eltűnt a gyerek, amikor is még elkanyarodtam az uszoda felé. Bálint ott toporgott a beltéri medencék bejáratánál (a ruházatából ítélve a kültérieket előtte kipróbálta), mert ő bizony bemencébe (még mindig így hívja a medencét) akar menni. Ezt egy órával ezelőtt is mondta, de akkor úgy tűnt, hogy sikerült rábeszélni, hogy majd holnap.
Szóval ezek után délelőtt-délután áztattuk a gyereket, aki ájulásig fáradt minden nap. S ha ez nem lett volna elég, csatakosra izzadt naponta többször a trambulinon (ahol most tanult meg ugrálni) és a labdás mászóvárban:
A trambulin Tónit is nagyon izgatta, míg az utolsó napon nem tudott ellenállni és kipróbálta.
Remélem hétvégére már tudja majd rendesen mozgatni a nyakát, mert tegnap óta ezzel komoly problémái vannak. A példa azonban ragadós volt. Szülők gyermekeiket idegeneknek lepasszolták,
s mentek ugrálni.
Összességében szuper hely ez a gyerekek szórakoztatására és lefárasztására, de az a baj, hogy estére Te is ugyanolyan hulla vagy. Ha nem trambulinozol, akkor is. :-)

Azt gondolná továbbá az ember, hogy majd milyen nagyokat fogunk beszélgetni, míg a gyerekek játszanak, pl. Bobóországban.

Valójában mindenki rohangált a saját törpéi után, s két rohanás közt összefutottunk spontán avagy tervezetten. Például reggelinél, ahol a reggeli 2. percében még rendezett az asztal, mindenki a helyén ül és úgy csinál mintha enne is.


Megvolt az első idei strandélményünk is. Kamcsikának meg az abszolút első.

Bálint azért még tudott fázni a 28 fokos nyári napon, úgyhogy rövid kinti szereplés után mindig a beimádkozta magát a benti gőzbe.
Szép volt, jó volt, megyünk legközelebb is.

Nincsenek megjegyzések: