2012. november 28., szerda

Balázs 11 hónapos

Balázs 11 hónapos. Ez a hónap nem a testi gyarapodásról szólt, mert grammra pontosan ugyanennyit nyomott egy hónapja is. Azért a hurkák megvannak még: 10,37 kg, 78 cm, 6 fog.
Néha már egy-egy pillanatig megáll kapaszkodás nélkül, nagyon ügyesen rakosgatja a játékokat. Nagy kedvenc a dobozból kihajigálás és néha kedvenc a visszapakolás is. Ámulva figyeli a nagyokat, s remekül elvan néha azzal is, ha csak nézi őket. Cserébe Bálint és Kami is szeret baba lenni:
Balázs mostanában sokat sír, elkeseredik ha nem vagyunk ott mellette, jön utánam, kapaszkodik a lábamba. Továbbra is tipikus jelenség, hogy ha meglát, akkor otthagyja a legkiválóbb játékot is és sírva kéri, hogy vegyem fel. Sokszor már csak lopva merek bepillantani a gyerekszobába, hogy nehogy észrevegyen, miközben én ellenőrzöm, hogy ő épp mit kap be a szájába a földön heverő cuccokból.
Egye többször adunk neki darabos ennivalót. Még csak játszik velük, de egyre szakszerűbben csócsál szét egy kiflit. Három kis csemegeuborka pedig komoly programot jelent neki, nekünk pedig egy nyugodt vacsorát. 
Nemsokára szülinap! :-)

Nincsenek megjegyzések: