2014. április 15., kedd

Szombat délelőtt - Ábel szülinapján

Mostanában némileg le vagyok maradva az események dokumentálásával, azaz hogy mikor hol jártunk, mit csináltunk. Utólag már nem rögzítek, de egy aktuális hétvégéről szóló több részes beszámolóval igyekszem kompenzálni.
Szombat délelőtt Bálint barátjához, Ábelhez voltunk hivatalosak szülinapi zsúrba. Balit Apára hagyva Kamillával és Bálinttal mentünk. Velük ilyenkor már nem sok teendő van, így nyugodtan lehet beszélgetni sorstársakkal (gyerekeit zsúrba vivő szülőkkel) és egy-egy szabad pillanatában a házigazdával is. 
Némi megnyugvással tapasztaltam, hogy nem csak nálunk nem működik a zsúrokon a szervezett játék. Ábel anyukája is lelkesen próbálta lekötni a gyerekeket, de csak próbálkozás maradt.
Kalózparti volt, bár Kamcsi és Bálint nem tűrte meg magán a szuper kalózkendőket, amiket maguk festettek a házigazdák. Minden, még a tortán lévő gyertyák is kalózfejet ábrázoltak. Délelőtti zsúr révén tízóraira kaptunk tortát, aztán búcsúzóul egy pizza ebédet. 
A fiúoldal tortázik:
És a kisebbségben lévő lányok jelentkeznek a marcipánért:

A pizzázás után pedig siettünk haza, mert otthon már várták Kamillát a keresztszülei, hogy aznap délután megünnepeljük az ő szülinapját is...

Nincsenek megjegyzések: