2008. szeptember 22., hétfő

Mozgásban

Eddig a hétig Bálint csak rövid ház körüli sétákon (amit jellemzően ölben tett meg, mert a babakocsi még nem a barátja) és egy nagyszülő látogatáson vett részt. Az elmúlt napokban azonban mobilizálódtunk. Csütörtök este Bálint McDonaldsban volt egy sajtburger menüért (apja fia), a MOM Parkban. Összesen kb. 150 métert volt babakocsiban, de a bevásárlóközpont monoton háttérzajaira egész jól megnyugodott.
Ezen igazán kisbabás program sikerén felbuzdulva a hétvégén vásárolni is mentünk. Gondoltuk most levegőzzön is a gyerek és mégse a légkondit szívja egy bevásárlóközpontban, így az Outletbe mentünk, ahol a bébi egész jól aludt kint a levegőn kocsiban, közben meg mi felváltva bementünk egy-egy boltba. Pont mikorra megtaláltuk Tóninak a megfelelő őszi kabátot, akkor tört ki a botrány és tartott is hazáig.
Nemcsak Tóninak kellenek új cuccok, hanem Bálintnak is, ugyanis az első ruhácskáit kinőtte (már nem tudtam bepatentolni a tuti Tesco-s Newborn rugikat) és ráadásul tartja magát a zimankó, amire egyáltalán nem készültünk. Pl. levegőztetőzsák, meleg sapka stb. még hiányzik a készletből. Egyenlőre pulcsiban - és az egyik hálózsákjában - szellőztetjük a gyereket:
A shoppingoláson kívül meglátogattuk és megünnepeltük Bálint legifjabb nagybátyját, aki most töltötte be a 18-at. Íme a nagykorú a kiskorúval:

Nincsenek megjegyzések: