2009. július 14., kedd

Szülinapozás

A 78-asok (azaz pl. én) 30. szülinapja után idén az egyetemi szakkolis társaság ifjabb, 79-es tagjai is úgy gondolták, hogy komolyabban meg kellene emlékezni arról, hogy többé nem 2-vel kezdődik éveik száma. Erre egy egész hétvégét szántunk Pannonhalma környékén. Volt is nagy szülinapi köszöntés emígy.
Hogy valami kulturális is legyen az evési-ivási programpontok között, megnéztük az apátságot. Babákkal persze. Az idegenvezető szólt, hogy kapcsoljuk ki a mobilokat. Az arcára az is rá volt írva, hogy jó lenne, ha a babákat is kikapcsolnánk.

A srác - mármint az idegenvezető - végül nem sokáig bírta a hangzavart és elég hamar rövidre zárta az apátság sztoriját.
Délutánra - egy borkóstolón is túl - a babákat már nem sikerült tovább babakocsiban, ölben, hordozóban stb tartani. Muszáj volt közelebbről megismerni az ebédelős terasz fapadlóit. Plédet elég felesleges volt letenni Bálint alá. Koszrekordot döntöttünk


Vasárnap Nyúl. Azaz vasárnap megfogyatkozott csapattal Nyúl híres nevezetességeit tekintettük meg. Hamar számba vettük őket...

1 megjegyzés:

Edina írta...

Nagyon jók a fotók! :-)