2011. február 3., csütörtök

Bálint levest főz

A konyhai tevékenységek közül a vizezés érdekli legjobban a fiút. Mosogatni nem szeret, de levest és főzeléket főzni igen. Így kell:

Odahúz egy széket, feláll rá és tevékenykedik. Nem csak a mosogatónál, hanem a teljes munkapultot, valamint a lakás összes szekrényét eléri így kb 150 cm-es magasságig. Most már komolyan gondban vagyok azzal, hogy mit hova tegyek. Pl. a nassolós szekrényt (mert ilyen is van, illetve csak volt), ki kellett üríteni, mert gyanús körülmények között fogytak belőle a cukorkák. Főleg a torokcukrok a kedvencei. Mióta ezeket felfedezte, azóta szinte minden nap "Bálintnak fáj a torka".

2 megjegyzés:

Marcus Kerekes írta...

Hi Kerekes family,
I´m from Brazil and reach you by searching for "Kerekes family" on google. I´m looking for some relatives in the satumare region. My grandparents came to brazil before the 2nd WW and I know they left some family over there. My grandgrandparents names were Bálint Kerekes and Kósa Kerekes. If you are from this reagion or know about your origin and would like to keep in touch please mail me
(btw: beautful family and kids congrats)
Cheers from Brazil
Marcus Kerekes

Marcus Kerekes írta...

ops my email address: mvkerekes@hotmail.com