2012. február 29., szerda

Balázsunk 2 hónapos

Balázsunk tegnap kettő hónapos lett. A figyelemre méltó növekedési ütemét tartotta a 2. hónapban is. Így ő most 5,8 kg és 62 cm, mindehhez 8,5 cm-es talppal. S hogy minek méregetem én a babánk talpát? Hát azért, hogy ki tudjam választani neki a megfelelő méretű spanyol kiscsizmát:
Csípőszűrésen megállapították, hogy szerencsére a csípő rendben, de a láb az csámpa. A doki gondolkodott, hogy ilyen "fiatalon" ráadja e a Bebax cipőt vagy várjunk. De megnyugtattam, hogy Balázs nem fogja kinőni a ferde lábtartást, ő se esett messze attól a fától. Így ahogy anno Bálint, Balázs is megkapta a lábravalót.
Balázs baba egyébként cukibogár. Sokszor már átalussza az éjszakákat - lekopogom. Igaz elég későn alszik el (10 előtt nem), de így is nagyon rendes tőle, ha utána reggel 7-ig húzza a lóbőrt. Még mindig velünk van egy szobában, ezzel lassan rekorder lesz (Bálint már 5 hetesen ment a saját birodalmába).

Balázsunk egy főlusta. Utál hason lenni, a fejét épp hogy csak annyira emeli meg, hogy át tudja fordítani egyik oldalról a másikra. Azaz pont annyira, mint újszülött korában. Asszem megint elő kell halászni a Dévény Alapítvány telefonszámát...

Nincsenek megjegyzések: