2012. szeptember 13., csütörtök

Kamilla fiú és picike

Kamillát kicsit megérintette az, hogy Balázs ilyen hirtelen nagyosodott, azaz hogy már ő is jön-megy - persze négykézláb - a lakásban, bekapcsolódik a játékba (főleg rombolásban erős). 
Már korábban is hangoztatta a lány, hogy ő picike. Egyik kedvenc játékuk Bálinttal, hogy ők is babák és a hátukon fekve egymás mellett oáznak. Kamilla új elemekkel bővítette ezt a játékot: furcsán megy és nyekeg, mutogat (hiszen babák nem tudnak beszélni). Minap aztán beült Balázs hordozójába, ahol etetni szoktuk Balázst és Maminak kellett őt megetetni húslevessel.
Kamcsi további, egyre gyakrabban visszatérő gondolata, hogy ő fiú. Eleinte még csak az olyan felvetésekre, mint pl. "csinos vagy Kamilla" reagálta azt, hogy nem, ő fiú. Most azonban minden előzmény nélkül sokszor elhangzik egy "én hiú vagyok". A szó elejei f, l, j és egyéb mássalhangzók helyett "h"-t mond... 
Keresi a helyét a leányka. Tényleg nem egyszerű ez az ő nézőpontjából. Hiszen kisebb Bálintnál, de nagyobb Balázsnál. Akkor ő most kicsi vagy nagy? Egy a biztos: fiú akar lenni, mert a többiek is azok. Pedig milyen jó hogy nem egyformák!

Nincsenek megjegyzések: