2013. május 4., szombat

Balázs is...

Természetesen Balázs is mindent épp úgy, pont ott és akkor szeretne csinálni, mint a nagyok. Az aktuális sláger a házi jégkrém (lefagyasztott gyümölcs joghurt), amit az első alkalmakkor még csak kóstolgatott, de a hidegtől összerázkódva mindig elkapta a fejét. Aztán egy szép napon megkaparintott egy egész darabot és  a homokozó szélén sorban ülve ő is komótosan elfogyasztotta. 

A trambulinozásból sem maradhat ki. Ha Balázs is bemegy, akkor nincs ugrálás. Ilyenkor csak körben futkározik Bálint és Kamcsi, de még így is nehéz állva maradnia Balázsnak. Alábbi rövidfilm címe: "Balázs küzd az állva maradásért, majd Kamilla próbálja meg felhívni magára a fiúk figyelmét, akik inkább egy autóval játszanának".
Bálint és Balázs egyre többet játszik együtt: autóznak, a lovagokat és katonákat rendezgetik a vár körül. Csupa fiús téma. Kamilla pedig jön panaszkodni: "Nem játszanak velem a fiúk..." 

1 megjegyzés:

Kriszti írta...

De jó ez a videó! Nagyon cuki Balázs, még ültében is pattan egyet. Kami pedig igazán kitartó! Olyan ez, mint amikor a pasik valami kütyüt néznek (pl. Endre és a sógorom), ilyenkor szó szerint fejre állhatsz mellettük, akkor se vesznek észre.