2010. január 23., szombat

Gyümölcskúra

Csak gyümölcs, nagyrészt alma, valamint mandarin és banán, ha úgy adódik. És rengeteg folyadék. Ezt a diétát követi Bálint már több mint egy hete. A bölcsiben korábban is szinte csak a gyümölcsöt ette meg, de egyik napról a másikra itthon is átállt erre. Konkrétan hisztirohamot kap, ha a korábban jól bevált turmixolt főzelékekkel próbálom etetni. Kézzel megfogható, darabos cuccokat eszik, abból is csak annyit, ami a túléléshez elég. A korábbi húsimádat eltűnt. Ha jobb passzban van, akkor csúszik pár darab husi, estefelé gyümölcsös joghurt is. Ha kevésbé jó passzban van, akkor ezek se. Ilyenkor valszeg az oxigént hasznosítja nagyon hatékonyan, különben nem értem, hogy nem hal éhen.
Az utóbbi napokban azért szerencsére javult a helyzet. Csak az a baj ezzel a darabos kajával - amit kézzel szedeget a tányérjáról -, hogy rosszul viseli a tányért. Konkrétan kiönti belőle a kaját az etetőszék tálcájára.

Majd a tányért a földre dobja, rosszabb esetben azonban a fejére teszi. Így már hétfőn jó kulimászos a haja. Pedig nálunk vasárnap esténként van hajmosás...

Nincsenek megjegyzések: