2011. szeptember 25., vasárnap

MOM

Közel két éves felújítás után újranyílt a MOM. A nagy lustaságban nem nagyon szánjuk rá magunkat, hogy messzebbre menjünk egy-egy (gyerek)program miatt, így az újranyitást kihasználva az utóbbi hetekben megpróbáltuk fellendíteni Bálint kulturális életét. A már rövid távon is levonható következtetés, hogy Bálint zenei érdeklődése és elköteleződése egyelőre erősen visszafogott. Bár itthon mindig táncolni kell vele (értsd: kétkézfogásban körbe-körbe pörögni), a táncházban egy ideig ült a terem közepén, majd hangos sírással jelezte, hogy most aztán már tényleg menjünk ki. A mai Halász Judit koncertet azért passzív megfigyelőként szemlélte egy ideig, de végül inkább a nyilván hatalmas újdonságként ható homokozóra szavazott. Végülis innen is hallatszott a zene. :-)
Cserébe a bábszínházban végig nagyon figyelt és a még egy hét múltán is emlegeti. No nem a sztorit, meg a figurákat, hanem a bohóc bácsit, aki az előadás elején csokit, a végén pedig tojást varázsolt. Ezek után kínosan kell majd figyelnünk, hogy csak olyan bábelődadásra menjünk, ahol bohóc is lesz...

Kamilla bár számos téren már elég jó partnere Bálintnak, a fenti programokhoz még kicsinek ítéltetett. Még szerencse, hogy sokszor rájuk is gondolnak.

Kamilla egyre keményebben védi az érdekeit a játszótéren és játszóházban (cserébe Bálint játszótéri összetűzései szerencsére jelentősen megritkultak). Ma számos verekedést kellett leállítanom, melynek harcias és jól edzett leányunk kezdeményezett, folyatott és provokált. Továbbra is van ám akarat.

Nincsenek megjegyzések: