2011. október 18., kedd

A 30. héten

Pocaklakó (és egy kis Kamilla) a 30. héten így fest kívülről.

Mindig úgy érzem, hogy a képeken sokkal kisebbnek tűnik, mint így felülről szemlélve a hegyet. Pocaklakóról továbbra is minden alkalommal megállapítják, hogy lánynevet nem kell keresnünk, s hogy a feje következetesen nagyobb a dátum szerintinél. Így ma a fejecskéje 32 hetesnek, a lába 29 hetesnek lett minősítve a gép által. Fej lent, popsi fent ahogy kell. Reméljük rendes baba lesz és ő nem hagy majd kétséget még az utolsó hónapban is afelől, hogy jól fekszik e a megszületés szempontjából.

Egyetlen dolog keseríti meg csak a napjaimat, pontosabban az éjszakáimat, mégpedig a vádligörcsök, mint ahogy az első két babavárásnál. Valakinek a hasa keményedik (nekem sose), nekem a vádlim. Tök béna dolog ez.
Elkezdtem összeírni a babakelengye listát, azaz mit is kell beszerezni majd az új családtagnak. Nem meglepő módon még hamarabb végeztem, mint anno Kamcsinál, aki akkor még az "Alma" művésznév alatt futott. A hírhedt DM-s bevásárlólistára (amiről Tóni továbbra se tudja elképzelni, hogy havonta mire hagyok ott egy vagyont) így felkerült a 7-es pelus (Bálintnak éjszakára) és a 4-es pelus (Kamcsi) mellé az 1-es pelenkaméret is.

Nincsenek megjegyzések: