2012. október 17., szerda

Kami ma 2,5 éves


Két kép hálózsákban, lefekvés előtt. Tavaly októberhez képest, egy év alatt ennyit változott a leány. A növésen túl mintha kikerekedett volna és persze hajzatilag is sokat fejlődött. A számok tekintetében 13,6 kg, 92 cm, 18 fog, 23-as láb a státusz.
Egyébként pedig egy nagyszájú leányka lett Kamiból, akinek természetesen nagyon komoly önálló akarata van, csökönyös mint a szamár (Tóni szerint anyai örökségek ezek). Folyamatosan beszél, mindenkit túlharsogva. A bölcsiben rendezgeti a gyerekeket (ki mit csináljon), állandóan mondja a mondókákat, pedig sokszor nem is tudja rendesen a szövegét, de ez nem zavarja, improvizál (Ági szerint apai örökségek ezek). 
Balázsra még mindig féltékeny. Azt különösen rosszul viseli, ha Tóni kezében van a babánk. Ilyenkor mondja is, hogy Apa tegye le Balázst, és vegye fel őt. Néha Apa nem teszi le Balázst, hanem a másik kezével veszi fel a leánykát. Ekkor persze már Bálint is megjelenik, hogy őt is vegye fel Apa. S valóban, 15 másodperc erejéig három gyereket is kézben lehet tartani, feltéve ha a középen lévő nagyon kapaszkodik. Valahogy így: 

Nincsenek megjegyzések: