2013. július 18., csütörtök

Testvérkocsi reloaded

Van egy testvérkocsink, még Vikiéktől szereztük be. Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor használtuk. Ennek egyik oka, hogy Tóni szükségtelennek tartotta, ezért mindent megtett, hogy ezt bizonyítsa is. Amint Kamillának kellett a sportkocsi, Bálint gyalogolt Apával. S amint Balázsnak kellett a sportkocsi, Kamilla is sétált. Kami azonban - mint sok minden másban is - sokszor ellenszegül Apa elképzeléseinek. Sokszor az a felállás mostanában, hogy a fiúk sétálnak, Kamilla hercegnő pedig trónol a babakocsiban. 
Most azonban, hogy Balázs beteg, nem akartuk sokat sétáltatni. Bár a testvérkocsi még ott figyel a garázsban (eladni nem sikerült, ha vkinek mégis kell, ne habozzon szólni!), nem ez lett a megoldás. Hanem ez: 
Először aggódva figyeltem a helyzetet. De Balázs teljesen jól elvolt a csomagtartóban, ami szerencsére jól bírta a súlyt és nem adta meg magát.
Hazafele pedig Bálint kifejtette, hogyan is kellene továbbfejleszteni ezt: Balázs a sportkocsiban ül, Anya tolja. Kamilla a testvérkocsiban hátul, Bálint a testvérkocsiban elől, Apa tolja.

Nincsenek megjegyzések: