2009. november 18., szerda

Mégiscsak lány?!

Biztosan lány - mondta Hajdú doktornő a genetikai UH-n ma reggel. Mikor látta, hogy mennyire csodálkozom, meg is mutatta, hogy ott bizony semmi nincs. Pontosabban van, csak más alkatrészek, amiket csak az ő szakavatott szeme látott. Mikorra nagyjából végignéztük, betoppant Apuka, akivel közöltem a jó hírt (miután leült a székre). Ő még jobban csodálkozhatott, mert újra kezdte a műsort a dokinéni, hogy őt is meggyőzze.
Szóval úgy néz ki, mégiscsak Alma lesz ő Frodó helyett. S hát az Alma mégiscsak sokkal szebb név, nemde? Az első reakciók családtagoktól:
  • Oké, hogy lány. De ki akkor az apja?
  • Eddig nem aggódtam. De most már kezdek izgulni.
  • Azért még lakhatnak egy szobában.
Így a képen szereplő 3 főből a csajok kerültek többsége. (Apa fotózott, így nem tudott egyenlíteni.)


A legfontosabb azonban, hogy rendben találtak mindent, egyedül a kora tér el a számítottól. Egy héttel kisebb. Az elején nagyobbnak, a 12. héten pont akkorának, most kisebbnek mérték. Remélem azért e tendencia nem folytatódik. Igyekszem nem aggódni emiatt is, így is mindig tök feszült vagyok. Esténként menetrendszerűen rám jön a para.
Itt van pl. az influenza cucc is. Oltás vagy nem oltás? Esténként megnézem a híradót, ahol ijesztgetnek és komolyan elbizonytalanodom. Másnap estére pont megnyugtatom magam, hogy nem kell oltás, amikor is újra megnézem a híradót... Még mindig a nemre hajlok. Hiszen eddig kifejezetten ellenjavallták - és sokan még most se javasolják - a védőoltást a terheseknek Magyarországon. Csak hat az a magzatra is.

Elővettem azt a listát is, amit Bálint születése előtt írtam a beszerzendő dolgokról (100 sor Excelben). Nos Ketteske már sokkal kevésbé beruházásigényes - azaz a mostani lista jóval rövidebb lett (7 sor) - de például egy kiságy neki is fog kelleni. Persze ha a ruhatárat le akarjuk cserélni rózsaszínre...

2 megjegyzés:

Viki írta...

Majd körülnézek rózsaszín ügyben, hátha tehetek valamit.
Éljen Alma!

Edina írta...

:-) gratula :-)