2010. június 22., kedd

Családi utazás Sopronba

Családilag leutaztunk Sopronba a hétvégén. Ez volt az első alkalom, hogy teljes felszereléssel, maximális létszámmal (két gyerek, Ági, mami, én = öt fő) vágtunk neki az útnak, aminek itt volt az ideje, miután február óta nem voltunk lent.
A kocsiba betettük a standard felszerelést (két babakocsi, hatalmas tournament sporttáska, bőrönd, aktuális IKEA bevásárlást tartalmazó nagyméretű zacskó, hűtőtáskák, dobozok, egy hétre való játék a gyerekeknek, stb.). A standard mellett ezúttal is befigyelt egy extra, ami egy Vaillant kazán formájában mutatkozott (miután mindig van extra, ezért kár is ezt kivételként kezelni, legutóbb egy IKEA bőrfotelt vittünk le, azelőtt is biztosan volt valami, szóval extra mindig van).
Felmerült a tetőbox használata, de végül csodálatos módon simán befértünk a család egyheti cuccával, kazánnal, IKEA bevásárlással együtt úgy, hogy az utastérban rejlő lehetőségeket nem is használtuk ki (gyerekek "lábánál" nem volt semmi).
Ez jó jel a nyaralásokra vonatkozóan, mert ugye a porszívó, baba-kád, mobil-ágy és társai, amik most otthon maradtak, simán kitesznek egy vaillant kazánt,de ezek alapján lesz esélyünk, hogy így is beférjünk :-)
Gyerekek kivételesen nagyon támogatólag léptek fel. Kamilla végig aludta a teljes utat, Bálint az autópálya távot teljesítette, országúton első komolyabb előzésemre felébredt (Ági szerint, mert szerintem mindig felébredt eddig amikor lejöttünk a pályáról), de végig érdeklődve figyelte az eseményeket, csak Sopron határában fogyott el a türelem meg az "inni".

2 megjegyzés:

Edina írta...

Ez a sok cucc valóban egy bömösbe fért be, vagy valami dobozos autót vettetek???

Ági írta...

Jó meglátás! :-) Dobozos autóra cseréltük az én Fábia járgányomat.