2010. június 7., hétfő

A legifjabb résztvevő

Bemutatom a hétvégén abszolvált zalai lagzi legifjabb résztvevőjét,

aki - szemben a többi 300 vendéggel - hűsítő árnyékból figyelte az eseményeket.

A csipkés harisnya minilábakra való felhúzása - gyakorlat híján - nehézkesen ment, de végül csak sikerült. Ahogy az immár lányos apa egy másik ruci kapcsán megjegyezte, nem most kellene a lányunkra nehezen levehető ruhákat adni, hanem majd 18 évesen.
Az eseményen rengeteg gyerek volt (egy újabb mondás a fenti forrásból: minél több gyerek van az esküvődön, annál később házasodtál). 10 percenként sajnálkoztunk azon, hogy Bálint nem jöhetett velünk, pedig mennyire élvezné a felhajtást A tervezett utazás előtti napon ugyanis 39 fokos testhőmérséklettel hívta fel magára a figyelmet. Így ő maradt itthon Mamival, Kamilka pedig jött velünk. A táncos mulatság alatt a kiscsajszi éjjeli álmát a szállodában őrizte a nagybácsija, aki a kedvünkért beáldozta a hétvégéjét (és közben készült a keddi töri érettségi szóbelire). Köszönjük neki!

Ui.: Az éjszaka folyamán csak egyszer csörgött a telefonom. Láttam, hogy Bence hív, már gondolatban szaladtam is a szoba fele, még mielőtt Kamilla eladja a házat. De kiderült szó sincs ilyesmiről. Kamcsi nagyon kooperatív (azaz alszik), csak Bence szomjazott meg és rendelt tőlünk telefonon némi folyadékot...

1 megjegyzés:

Edina írta...

Sajnálom, hogy Bálint végül ilyen beteg lett, remélem, hogy már jobban van! Kamilka tündéri a ruciban :-)