2012. január 23., hétfő

Kiscsaládos vasárnap

Vasárnap reggel Tóni átvitte a "nagyokat" a szüleihez és estig nem is terveztünk értük menni. Egy egész nap hármasban Balázzsal! Kamillánál valahogy még meg tudtuk oldani, hogy nyugodtan babázzunk, mondjuk pl. amíg Bálint aludt. De most nagyon zavart, hogy Balázst én megetetem, ha nyűgös, akkor valaki, aki épp ráér felveszi, de igazából Bálint és Kamilla köti le a figyelmünket és energiánkat. Sose vagyunk Balázzsal közösen együtt. Ez valószínűleg őt egyáltalán nem zavarja. Amíg a szükségletei ki vannak elégítve addig minden oké. Nekem viszont hiányzott ez a fajta együttlét. Csak egy babával, teljesen rá figyelve.

Szombaton kitoltam Balázst levegőzni az erkélyre - mintegy bemelegítésként, hogy aztán vasárnap ki tudjunk mozdulni. Eddig ugyanis nem vittük még ki. Vasárnap aztán felkerekedtünk és elmentünk hármasban ebédelni. Balázs mellettünk aludt az étteremben a mózesében (a Remízben egyébként van gyerekmenü és egy külön terem gyerekjátszónak berendezve óvónővel, így nagyobb gyerekekkel se rossz).
A kiruccanás élményei hatására Balázs itthon délután hatalmasat aludt. Mire mi is kialudtuk magunkat és megnéztünk egy házimozit is, este volt és mehettünk a gyerekekért...

Nincsenek megjegyzések: