2012. január 20., péntek

Zabagép

A fenti jelzőt nem Bálint érdemelte ki az utóbbi napokban. Még csak nem is Balázs. Hanem a mindig - azaz eddig - vékonykának számító leányunk. Mióta Kamcsi kigyógyult a lázas-szájhólyagos betegségből - ami miatt 4-5 napig semmit, de tényleg semmit nem tudott enni, csak inni -, azóta szó szerint zabál. Mindig, mindenkivel eszik, s az étkezések között is állandóan kunyizik. Nagyjából mindegy mit adunk neki, megeszi. Pár napig azt hittem, most csak bepótolja a kimaradt kalóriákat, de azon jócskán túl vagyunk. Kamilla így másfél hét alatt láthatóan kigömbölyödött (bár így is csak 10,6 kg-ot mutatott a mérleg), komoly pocakot és nyuszifüleket növesztett...


Ui.: Ez a bejegyzés nem jöhetett volna létre, ha nem alszik mindegyik gyermekünk egy időben délután. Három szobában három gyerek: Bálint a gyerekszobában a saját ágyában, Kamcsi a kisszobában Mami ágyában, Balázs a hálónkban a rácsoságyban. Én a nappaliban... :-)

2 megjegyzés:

Kriszti írta...

Pont meg is állapítottam, hogy annyira nem lehet gáz a három gyerek, ha még ennyit tudsz blogolni! Lehet, hogy mégis bevállalom? :)

Viki írta...

Szép időzítés!