2012. január 12., csütörtök

Simogatják

Kamcsi szeret babázni. Kedvenc játéka, hogy levetkőzteti őket és aztán hozza, hogy öltöztessük fel. Ezt a játékot elég sokáig bírja űzni. Balázshoz továbbra is kedves. Finoman simogatja, és mindig nagyon érdeklődik, hogy hol van a "baba". Az egyszerűség kedvéért ugyanis így hívja. "Baba ide!" felkiáltásokkal vezényli, hogy hova tegyük a babát (pl. a mérlegre, a járókába, a babakocsiba...).

Kamcsi és Bálint rendszeresítettek egy széket a rácsoságy mellé, s vonulnak be a hálóba megnézni a babát. Néha visznek valami játékot is neki. Itt épp Kamilla egy hajgumival gondolta megajándékozni Balázst, aki álmában vigyorog.

Kamcsi sokszor beszökik Balázshoz sutyiban. Látogatását onnan veszem észre, hogy Balázs takaró nélkül fekszik, a takarót ugyanis Kamilla előszeretettel lerántja róla és ledobja a földre. Ennél jobban már csak Balázs szennyestartóban tárolt ruháinak széthordása szórakoztatja jobban.

Bálint is nagyon kedvesen bánik öccsével. Mindig jelentkezik simogatni ő is. De hiába mondtuk neki, hogy a babák azt szeretik, ha a lábukat és a pocakjukat simogatják, ő mindig a fejét szeretné simogatni. Meg is mondta miért: mert a feje kemény, a pocakja pedig puha.
A simogatással azonban nem mindig elégszik meg Bálint, néha megpróbálja kivenni Balázst a helyéről. Gyakran szagolgatja is, s megállapította, hogy babaillata van.Meg azt is, hogy néha büdös. :-)

Nincsenek megjegyzések: