2012. január 18., szerda

Napirendünk

Van ám már ilyenünk is. Mármint napirend. Persze nem percre pontos, de azért van. Kezdjük a nap végén. Mert az esti fürdés a biztos pont.
Fél kilenc magasságában megy a csapat fürdeni. Kamilla botrányos viselkedésének eredményeként fürdőjátékot nem kapnak, ezért Bálint és Kamcsi nagy unatkozások közepette ücsörög a kádban. A botrányos viselkedés egyébként azt jelenti, hogy állandóan kidobálta az összes játékot a kádból (Bálint meg szépen adogatta neki), elúsztatva ezzel a fürdőszobát. Ráadásként utána fogta magát, kimászott kádból, hogy összeszedje őket (pl. amíg Tóni kiment a kiskádért).
Na szóval a nagyok ücsörögnek a vízben, Balázst közben megfürdeti Tóni, aztán valamilyen felállásban felöltöztetjük őket.
Bálint mostanában nem hajlandó mesét hallgatni esténként. Hiába soroljuk fel, mit is mesélhetnék neki, ő pár hete csak a "tablettáról" akar mesét nézni. Így ő néz egy kis mesét, addig Kamilla issza a tejét és flangál a nappaliban a cumisüveggel, néha beül Bálint mellé az ágyba. Egy idő után aztán Tóni véget vet a mesenézésnek és a flangálásnak, Bálintot betakarja és befekszik Kamcsi mellé az ágyba. Így előbb-utóbb, de inkább utóbb elalszanak.
Közben én megetetem Balázst, ami után ő ideális esetben elalszik. Az utóbbi napokban azonban 5 perc turbóalvás után feltámad és sokszor fél 11-kor is kukorékol még. Éjjel egyszer kel, olyan 4.30 magasságában, majd reggel 8.30 körül.
Aztán napközben 11.30, 14.30, 18 óra körül éhezik meg a fiatalúr. A rendszeres energiabevitel eredményeként az első itthon töltött két hétben 600 grammot sikerült híznia, így megcsaptuk a 4 kg-ot a hétvégén. Az eszem-alszom üzemmódnak azonban vége. Amikor éber és jóllakott, szemlélődik, füleli a zajokat. A zajokról Bálint és Kamcsi gondoskodik.A járókából szemlélődést akár percekig is tudja művelni Balázs. :-) Tovább azonban nem nagyon bírja, keserves panaszkodásba kezd, míg fel nem veszi valaki. Ölben aztán kiválóan elvan órákon keresztül.4 kg elsőre könnyűnek tűnik, de hosszú távon komoly bicepszépítő hatása van.

Nincsenek megjegyzések: