2012. január 28., szombat

Balázsunk egy hónapos

Pont négy hete hoztuk haza Balázs babát. A négy hét alatt 1200 grammot szedett magára, így most 4,6kg-mal és 57cm-rel kinőtte - a mindig is kicsi - 56-os ruhákat és lassan le fogok menni a garázsba a 68-asokért.
Továbbra is 6x eszik, ebből egyszer éjszaka, pontosabban sokszor csak hajnalban ébred, 5-6 fele. Balázs egyébként egy kisbagoly. Az esti etetés után kipattannak a kis szemei és tágra nyílt szemekkel akár 11-ig is elfigyelget. Persze szigorúan csak kézből és akkor is csak ha járkálunk vele. Lehet, hogy a nappali fények zavarják, azért szeret este nézelődni. :-) A másik gondolatom, hogy ekkor már Bálint és Kamilla alszanak, s megérzi hogy most van idő rá koncentrálni, ezért időzíti ekkorra a dolgot.
Nagypapával nézelődve... Bár előfordul pocakfájás, főleg kora este szokott gázos lenni a helyzet (szó szerint), de szerencsére a többiekhez hasonlóan ő se az a kimondottan hasfájós baba. A minap kétszer is rám mosolygott. Immár nem álmában, s talán nem is reflexesen, hanem amolyan jóllakott elégedettséggel.

Nincsenek megjegyzések: