2013. október 5., szombat

Kamilla, a kiscsoportos ovis

Kami mostanában sokszor kijavít: ne szólítsam őt pl. Kamcsának, mert ő Kamilla. Hát legyen. Szóval Kamilla már egy bő hónapja ovis. Az első hét nehézkesen, szomorkásan telt, vágyakozott vissza a bölcsibe. Holott az utolsó bölcsis héten már mindig oviba akart menni. Aztán 1 hét ovi után 2 hét itthonlét következett köhögés miatt. Az itthon töltött időt Kamilla annyira megunta a 2. hét végére, hogy közölte, ő most már oviba akar menni. Visszatérve az oviba reggelente azért még sokszor húzódzkodott, de igazából jól teltek a napjai. Csak hát a délutáni alvás alatti bepisiléssel vannak gondok: első héten 5 napból 4x, második héten 3x vittük haza a teljes ágyneműjét kimosni. Harmadik hétre már csak egy nedves bugyi jutott. Bizakodunk. 
 
Minap mentem a gyerekekért az oviba, lent voltak a kertben. S látom ám, hogy Kamilla lányunk, aki pár hete még Jakabért epedezett a bölcsiben, most Barnussal sétálgat kézenfogva. Kamilla rendszeresen megölelgeti és puszilgatja is Barnit, aki ezt nyugalommal tűri. Itt éppen síelni mennek:
Barni Olivérnek, Bálint barátjának az öccse, így mindenkinek jut partner (szegény Bali kivételével) a közös játszóterezések és közös otthoni játszások alkalmával:

Nincsenek megjegyzések: