2013. október 19., szombat

Szombat délután alszanak

... a nyuszik a nappaliban.

Kamcsi erősen vonzódik a rongyikákhoz. Nem alszik velük, hanem játszik. Takargatja velük a babáit, összehajtogatja őket, majd pakolja ide, meg oda. Minél több rongyika van, annál jobb. Régebben e célból naponta rájárt a konyharuhákra, az egész lakás tele volt elhurcolt törölgetőrongyokkal. Ezt megelégelve Mami varratott Kaminak rengeteg babatakarót, babapárnát és babaruhát, még tavaly karácsonyra. A babák öltöztetése helyett még csak a vetkőztetésnél tart Kamcsi, ezért a ruhácskákat még annyira nem használjuk ki, de a babatakarók és babapárnák napi használatban vannak azóta is.
Az idei karácsonyi projekt: babaház bababútorokkal a leánynak. Eddig bárhol találkoztunk babaházzal, a fiúk is remekül eljátszottak vele, úgyhogy valami jó nagy méretű kellene, hogy hárman is oda lehessen elé ülni. Akinek van ötlete a beszerzési forrásra, ne habozzon megosztani velem...!  

3 megjegyzés:

minomano írta...

Szia, én majd egyszer ilyen polcos babaházat képzelek el, de lentebb több ötletet is látsz. És ha nagyobb a polc, vagy mondjuk kifordítható, akkor egyből többen odaférnek.
Noémi

http://otthonkommando.blog.hu/2013/04/07/keszits_otthon_babahazat

http://otthonkommando.blog.hu/2013/02/25/kreativ_jatszosarkok

Ági írta...

Szia Noémi!

Köszi a képeket, nagyon szépek. Már csak egy ember kellene, aki megvalósítja... :-)

Vanda írta...

Szia Ági!
Lujzika egy nagy STEP2 konyhát kap karira, és olyat találtunk, ami 2 személyes, vagyis többen is lehet vele majd egyszerre játszani. Érdemes megnézni a STEP2 bútorokat akár az E-bayen (a miénk is onnan van használtan) is, mert strapabíró, könnyen tisztítható.